Nega obraza | Salon SIJ


Imate težave s aknasto kožo ali z rdečico, imate občutljivo ali suho kožo? Vabimo vas, da pridite na pregled in naše strokovne kozmetičarke vam bodo svetovale kakšna je primerna nega obraza za vas..

NEGA OBRAZA

NEGA OBRAZA Z VISOKO FREKVENCO


Kaj je visoka frekvenca ?
Visoka frekvenca je kozmetična terapija ali kozmetični tretma s pomočjo katerega povečamo pretok kisika v krvi. Gre za neke vrste dezinfekcijo kože na predelu obraza, saj z visoko frekvenčno terapijo dezinficiramo, stimuliramo in mehčamo kožo. To je postopek pri katerem se sprosti ozon, ki na kožo deluje antibakterijsko in hkrati pospešuje celjenje ter preprečuje vnetje kože. Visoko frekvenčni valovi namreč izboljšajo pretok krvi in pospešujejo obnovo celic na poškodovanih predelih. Visoka frekvenca sama je močno podobna ultrazvočni terapiji, saj delujeta na podoben način – s pomočjo elektromagnetnega valovanja.Kako poteka visoka frekvenca za obraz?
Enostavno in neboleče. Na predel obraza položimo gazo preko katere nato delujemo z elektrodo s steklenim nastavkom. Tak način je primeren posebej za mastno in mozoljasto kožo, saj pomaga izsušiti mozolje in deluje antibakterijsko. Za suho in normalno kožo se terapija izvaja neposredno na kožo. Po opravljenem visoko frekvenčnem tretmanu, na obraz nanesemo negovalno masko, ki ustreza vašemu tipu kože.


nega-obraza-z-visoko-ferkvenco

prej in potem 5x obisk

NEGA OBRAZA Z DERMOABRAZIJO

Kaj je mikrodermoabrazija?
Mikrodermoabrazija je postopek luščenja povrhnje plasti kože. Gre za postopno in kontrolirano nekirurško metodo, ki se izvaja s pomočjo kristalov, drobnih kapljic ali zraka. Z mikrodermoabrazijo se koža regenerira in revitalizira, ter postane gladka in napeta. S pomočjo omenjenega postopka se izboljša tudi struktura kože. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Sam postopek je zelo učinkovit in je v splošnem primeren za vse starostne skupine in tipe kože. Izvaja se lahko na vratu, obrazu, prsnem košu, hrbtu in po želji tudi na preostalih delih telesa.

Mikrodermoabrazija ima kar nekaj prednosti in argumentov zakaj se odločiti ravno za ta kozmetični tretma:
Postopek traja samo okoli 30 min, izjemoma tudi dlje, kar je popolnoma odvisno od tega ali se izvaja še s kakšnim drugim kozmetičnim tretmajem (npr. vlažilni tretma).
mikrodermoabrazija je neboleča in koži prijazna – ne povzroča alergijskih reakcij,
po posegu se koža hitro obnovi, rezultat pa je vidno pomlajena in sijoča koža
izboljša se struktura in polt kože, poveča se njena debelina
zmanjša se velikost por in starostnih peg
zmanjšajo se tudi morebitne brazgotine na koži, ki so nastale kot posledica prebolelih aken


nega-obraza-z-dermoabrazijo

prej in potem 6x obisk

ULTRAZVOČNO ČIŠČENJE OBRAZA


Kaj je ultrazvočni čistilec?

Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože.

To je posebna ploščica, ki deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne in mozolji se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Tudi za ogrce ni težav. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij.

čistilec odstrani odmrle celice in povrhnjico, kar bistveno pripomore k hitrejši regeneraciji kože. Zmanjša nežne, manjše gubice, napenja kožo ter stimulira tkivo za proizvajanje kolagena in elastina.

Primeren je za vse tipe kože, tako za aknasto kožo, kot problematično in zrelo kožo. Je varen, zanesljiv, koža pa po tretmaju ne bo rdeča in razdražena, vendar ravno nasprotno.


ultrazvočno-čiščenje-obraza

rezultat po enkratnem obisku

NEGA OBRAZA Z GALVANSKIM TOKOM


Kaj je galvanski tok?
Naprava za galvanski tok omogoča prehod pozitivnih oz. negativno nabitih kozmetično učinkovitih sestavin skozi kožo. Naprava ima funkcijo uporabe elektrode katode in anode ter nastavitev jakosti.
S pomočjo galvanskega toka dosežemo večjo penetracijo nabitih molekul skozi kožo, kar izredno poveča učinkovitost same kozmetične nege. Naprava za galvanski tok omogoča tudi čiščenje kože in uravnavanje pH-ja kože s pomočjo elektrode in primerne raztopine.
Terapija z galvanskim tokom ima številne koristi, kot so:


- povečanje vlažnosti kože
- pospešitev lokalnega limfnega in krvnega obtoka
- čiščenje kože
- povečana revitalizacija kože
- zmanjšanje izločanje loja v primeru mastne kože
- mehčanje kože
- zmanjšanje por, itd.
 • Klasična nega (35 min)  38.00 €
 • Površinsko čiščenje (40 min)  43.00 €
 • Globinsko čiščenje (50 min)  53.00 €
 • Nega glede na tip kože (60 min)  65.00 €
 • Najstniška klasična nega (35 min)  38.00 €
 • Nega aknaste kože - mladostniki (60 min)  65.00 €
 • Nega aknaste kože - odrasli (70 min)  67.00 €
 • Nega aknaste kože + dekolteja (80 min)  72.00 €
 • Nega zrele kože anti age (60 min)  63.00 €
 • Odstranjevanje podočnjakov UZ (30 min)  32.00 €
 • Diamantni piling (30 min)  35.00 €
 • DODATEK: ampula  7.00 €

Delite stran salon-sij.si - NEGA-OBRAZA na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani salon-sij.si - NEGA-OBRAZA, in s tem sporočamo drugim, kaj salon-sij.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


NEGA-OBRAZA - Nega obraza | Salon SIJ

salon-sij.si

Spletna stran je v pripravi!

salon-sij.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.